PRIVACY POLICY

V https://jeanmello.org, přístupné z https://jeanmello.org, jednou z našich hlavních priorit je soukromí našich návštěvníků. Tento dokument o zásadách ochrany osobních údajů obsahuje typy informací, které jsou shromažďovány a zaznamenávány https://jeanmello.org a jak ji používáme.

Pokud máte další dotazy nebo potřebujete více informací o našich zásadách ochrany osobních údajů, neváhejte nás kontaktovat.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů se vztahují pouze na naše online aktivity a platí pro návštěvníky našich webových stránek, pokud jde o informace, které sdíleli a / nebo shromažďují https://jeanmello.org. Tyto Zásady se nevztahují na žádné informace shromážděné offline nebo prostřednictvím jiných kanálů než těchto webových stránek. Naše Zásady ochrany osobních údajů byly vytvořeny pomocí generátoru Zásad ochrany osobních údajů a bezplatného generátoru Zásad ochrany osobních údajů.

Souhlas
Používáním našich webových stránek tímto souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů a souhlasíte s jejich podmínkami.

Informace, které shromažďujeme
Osobní údaje, které jste požádáni o poskytnutí, a důvody, proč jste požádáni o jejich poskytnutí, vám budou objasněny v okamžiku, kdy vás požádáme o poskytnutí Vašich osobních údajů.

Pokud nás budete kontaktovat přímo, můžeme získat další informace o vás, jako je vaše jméno, e-mailovou adresu, telefonní číslo, obsah zprávy a/nebo příloh, můžete nám poslat, a jakékoli další informace, můžete si vybrat poskytovat.

Když se zaregistrujete k účtu, můžeme požádat o vaše kontaktní informace, včetně položek, jako je jméno, název společnosti, adresa, e-mailová adresa a telefonní číslo.

Jak používáme vaše informace
Informace, které shromažďujeme, používáme různými způsoby, včetně:

Poskytovat, provozovat a udržovat naše webste
Zlepšit, přizpůsobit a rozšířit naše webste
Pochopte a analyzujte, jak používáte náš webste
Vývoj nových produktů, služeb, funkcí a funkcí
Komunikujte s vámi, buď přímo, nebo prostřednictvím jednoho z našich partnerů, včetně zákaznického servisu, aby vám poskytl aktualizace a další informace týkající se webste, a pro marketingové a propagační účely
Posílat e-maily
Najít a zabránit podvodům
protokol
https://jeanmello.org následuje standardní postup používání souborů protokolu. Tyto soubory log návštěvníky, když navštíví webové stránky. Všechny hostingové společnosti to dělají a jsou součástí analýzy hostingových služeb. Informace shromážděné soubory protokolu zahrnují adresy internetového protokolu (IP), typ prohlížeče, poskytovatele internetových služeb (ISP), datum a časové razítko, odkazující/výstupní stránky a případně počet kliknutí. Ty nejsou spojeny s žádnými informacemi, které jsou osobně identifikovatelné. Účelem informací je analýza trendů, správa webu, sledování pohybu uživatelů na webu a shromažďování demografických informací.

Cookies a webové majáky
Jako každá jiná webová stránka, https://jeanmello.org používá ‘cookies’. Tyto cookies se používají k ukládání informací, včetně preferencí návštěvníků a stránky na webu, které návštěvník přístupné, nebo navštívil. Informace se používají k optimalizaci zkušeností uživatelů přizpůsobením obsahu naší webové stránky na základě typu prohlížeče návštěvníků a / nebo jiných informací.

Pro více obecných informací o cookies, přečtěte si “co jsou Cookies” od souhlasu Cookie.

Google DoubleClick DART Cookie
Google je jedním z dodavatelů třetích stran na našich stránkách. Používá také cookies, známé jako DART cookies, k zobrazování reklam návštěvníkům našich stránek na základě jejich návštěvy www.website.com a další stránky na internetu. Návštěvníci se však mohou rozhodnout odmítnout používání souborů cookie DART tím, že navštíví Zásady ochrany osobních údajů v reklamní a Obsahové síti Google na následující adrese URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Naši Reklamní Partneři
Někteří inzerenti na našich stránkách mohou používat cookies a webové majáky. Naši reklamní partneři jsou uvedeny níže. Každý z našich reklamních partnerů má své vlastní zásady ochrany osobních údajů pro své zásady týkající se uživatelských dat. Pro snadnější přístup jsme odkazovali na níže uvedené zásady ochrany osobních údajů.

Googlehttps: / / policies.google. com / technologies / ads
Zásady Ochrany Osobních Údajů Reklamních Partnerů
Můžete nahlédnout do tohoto seznamu najít zásady ochrany osobních údajů pro každého z reklamních partnerů https://jeanmello.org.

Třetí party reklamní servery nebo reklamní sítě použití technologie, jako jsou cookies, JavaScript, nebo Webové Majáky, které jsou použity ve svých inzerátech a odkazy, které se objevují na https://jeanmello.org, které jsou odesílány přímo do uživatelů prohlížeči. Když k tomu dojde, automaticky obdrží vaši IP adresu. Tyto technologie se používají k měření efektivity svých reklamních kampaní a/nebo k přizpůsobení obsahu reklamy, které vidíte na webových stránkách, které navštívíte.

Všimněte si, že https://jeanmello.org nemá přístup ani kontrolu nad těmito soubory cookie, které používají inzerenti třetích stran.

Zásady Ochrany Osobních Údajů Třetích Stran
https://jeanmello.org Zásady ochrany osobních údajů se nevztahují na jiné inzerenty nebo webové stránky. Proto Vám doporučujeme, abyste se podrobněji seznámili s příslušnými zásadami ochrany osobních údajů těchto reklamních serverů třetích stran. To může zahrnovat jejich postupy a pokyny o tom, jak opt-out z určitých možností.

Můžete se rozhodnout zakázat soubory cookie prostřednictvím jednotlivých možností prohlížeče. Podrobnější informace o správě souborů cookie s konkrétními webovými prohlížeči najdete na příslušných webových stránkách prohlížečů.

CCPA Privacy Rights (neprodávejte mé osobní údaje)
Podle CCPA mají spotřebitelé v Kalifornii mimo jiné právo:

Požadovat, aby podnik, který shromažďuje osobní údaje spotřebitele, zveřejnil kategorie a konkrétní osobní údaje, které podnik shromáždil o spotřebitelích.

Požádejte, aby podnik odstranil veškeré osobní údaje o spotřebiteli, které podnik shromáždil.

Požadovat, aby podnik, který prodává osobní údaje spotřebitele, neprodával osobní údaje spotřebitele.

Pokud podáte žádost, máme jeden měsíc na to, abychom vám odpověděli. Pokud byste chtěli uplatnit některá z těchto práv, kontaktujte nás.

GDPR práva na ochranu osobních údajů
Rádi bychom se ujistili, že jste si plně vědomi všech svých práv na ochranu údajů. Každý uživatel má nárok na následující:

Právo na přístup – máte právo požadovat kopie vašich osobních údajů. Za tuto službu vám můžeme účtovat malý poplatek.

Právo na opravu – máte právo požadovat, abychom opravili jakékoli informace, o kterých se domníváte, že jsou nepřesné. Máte také právo požadovat, abychom vyplnili informace, o kterých se domníváte, že jsou neúplné.

Právo na výmaz – máte právo požádat o výmaz Vašich osobních údajů za určitých podmínek.

Právo na omezení zpracování – máte právo požadovat, abychom za určitých podmínek omezili zpracování Vašich osobních údajů.

Právo vznést námitku proti zpracování – máte právo vznést námitku proti našemu zpracování Vašich osobních údajů za určitých podmínek.

Právo na přenositelnost údajů – máte právo požadovat, abychom za určitých podmínek předali údaje, které jsme shromáždili, jiné organizaci nebo přímo Vám.

Pokud podáte žádost, máme jeden měsíc na to, abychom vám odpověděli. Pokud byste chtěli uplatnit některá z těchto práv, kontaktujte nás.

Informace pro děti
Další součástí naší priority je přidání ochrany dětí při používání internetu. Doporučujeme rodičům a opatrovníkům sledovat, účastnit se a/nebo sledovat a řídit jejich online aktivitu.

https://jeanmello.org vědomě neshromažďuje žádné osobní identifikační údaje od dětí mladších 13 let. Pokud si myslíte, že vaše dítě poskytlo tento druh informací na našich webových stránkách, důrazně doporučujeme, abyste nás okamžitě kontaktovali a my se budeme snažit tyto informace rychle odstranit z našich záznamů.
E-mail: [email protected]